Split, Put Mostina 12a - Opel, 021/246-430

Split, Put Mostina 12b - Citroen, 021/681-540

PSC pretplata

Sve se mijenja pa tako i proces KUPNJE i način KORIŠTENJA vozila

Nova generacija korisnika vozila je na vratima, oni stižu. Iz tog razloga moramo otvoriti svoja vrata prema Vama i prema novim mogućnostima korištenja vozila, a to je najam vozila ili pretplata na korištenje (kao mobilni uređaj). Malo čudno zvuči ali vjerujte to je ono što Vam omogućava mirno korištenje Vašeg vozila u okolnostima kakvim Vi želite. I zašto NE ? 21 stoljeće je odavno počelo.
Ideja je da koristite vozilo u uvjetima koji Vama odgovaraju, da nemate obaveza plaćanja registracije, guma, servisa, već samo najam (pretplata).

Kupnja vozila ili vlasništvo već odavno gubi na važnosti, a da ne govorimo o vrijednosti vozila. Leasing – obaveza koju imate do kraja ugovora, sami plaćate registraciju, servise, trošite vrijeme a vjerujemo da ga nemate.

Zašto najam (pretplata)?

Uvjeti koje Vi odabirete, da li je to 6 mjeseci ili 12, ovisi o Vama, da li želite na kraju kupiti to vozilo ili ne, svejedno, ali mogućnost postoji i opet izbor je na Vama.

Nema dodatnih troškova, sve je moguće uključiti u jednu ratu, nema odlazaka na tehnički pregled ili registraciju.

Najam/pretplata je i manja obaveza od Kupnje ili Leasinga, ali i nudi više mogućnosti.

Proces najma/pretplate je vrlo jednostavan, izabere vozilo, kilometražu, vrijeme najma, nekoliko dodataka i proces je gotov. Morate priznati jednako tako je i s mobilnim uređajima, samo tamo imate gigabajte a ovdje kilometre.

Iz tog razloga, vrijeme je da pošaljete svoj upit za PRETPLATU Vašeg vozila.

I da, zaboravili smo, NEMA troška obrade i NEMA financijskih institucija jer Vi imate svoj okvir i nemate vremena za gubljenje.

Pošaljite nam upit

Izjavu možete pročitati u cijelosti ovdje.

Potpisivanjem ove Izjave dobrovoljno ovlašćujem Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Mađarska; „OSE”) i PSC Dalmacija d.o.o. (Put Mostina 12a, 21000 Split; „Opel Partner“) te, ako je potrebno radi izvršenja ugovora, Adam Opel AG (Friedrich-Lutzmann-Ring D-65423 Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (300, Renaissance Ctr L1 Detroit, 48243 Michigan, USA), OnStar Europe Ltd. (Griffin House, Osborne Road, Luton, LU1 3YT, UK), podružnice i povezana društva General Motors Holdings LLC, te njihove distributere i zastupnike da prikupljaju i obrađuju moje gore navedene osobne podatke u svrhu sklapanja i izvršenja ugovora.

Također, dobrovoljno ovlašćujem da se gore navedeni osobni podaci i ugovorni podaci prikupljaju, pohranjuju i obrađuju od strane gore navedenih društava i za marketinške svrhe (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta, praćenje prodaje i odnosa s kupcima). Suglasan sam da se gore navedeni osobni podaci i ugovorni podaci šalju niže navedenim izvršiteljima obrade, koji će ih sakupljati i obrađivati na način da me gore navedena društva mogu naknadno kontaktirati u svrhu održavanja marketinških kontakata.

Također sam suglasan da se moji osobni podaci mogu povjeravati svim društvima unutar General Motors Grupe, društvima unutar OSE-ovih distributera i zastupnika sa sjedištem unutar ili izvan Europskog gospodarskog prostora, te da se za sve gore navedene svrhe moji osobni podaci mogu prenositi i obrađivati izvan Europskog gospodarskog prostora.

Gore navedena društva će poduzeti sve razumno potrebne korake da bi osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti sa primjenjivim zakonodavstvom.

OSE i Opel Partner će Vam omogućiti postavljanje pitanja o obradi Vaših osobnih podataka, ili zahtijevanje njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi Opel Partnera ili na slijedećim adresama: OPEL 1463 Pf. 933 ili na e-mail adresu info@opel.hr. Možete zahtijevati prestanak daljnje obrade osobnih podataka u bilo koje doba, a OSE ili Opel Partner mogu proslijediti vašu obavijest o zabrani daljnje obrade osobnih podataka gore navedenim društvima, svojim distributerima ili zastupnicima kako bi u potpunosti udovoljio Vašem zahtjevu. Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju.

Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

Ako ste zahtijevali da budete pred-registrirani za aplikacije myOpel i/ili za Opel OnStar, bit ćete kontaktirani putem e-maila / SMS-a / telefonskog poziva kako biste završili registracijski postupak i aktivirali svoj profil na myOpel / Opel OnStar.

Tvrtka i sjedište izvršitelja obrade: Crane Ltd. Hungary, H-1138 Budimpešta, Révész utca 27-29, Mađarska, Adam Opel AG (Friedrich-Lutzmann-Ring D-65423 Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (300 Renaissance Ctr L1 Detroit, 48243 Michigan, USA), OnStar Europe Ltd. (Griffin House, Osborne Road, Luton, LU1 3YT, UK).

Registarski broj zbirke osobnih podataka OSE u Hrvatskoj: 9687.

Registarski broj zbirke osobnih podataka Opel partnera u Hrvatskoj: 13813