PSC Dalmacija logo
Opel PSC Dalmacija Chevrolet PSC Dalmacija
PSC Dalmacija logo
Citroen PSC Split

O nama

PSC Dalmacija

PSC Split

PSC Dalmacija je ovlašteni Opel i Chevrolet partner u Hrvatskoj (Split) za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis. Poslujemo na adresi Put Mostina 12a u Dujmovači.

Prva smo autokuća u našoj županiji koja je investirala 1,8 milijuna kuna u montažu solarnih ćelija na krovu svojih prodajno-servisnih salona pokazavši time brigu i za obnovljive izvore energije.

Zapošljavamo 25 ljudi i to u prodaji vozila, servisu, limariji i lakirnici, te u administraciji. Godišnje prodamo preko 670 novih i rabljenih vozila što nam donosi povećanje tržišnog udjela u prodaji vozila na tržištu Splitsko-Dalmatinske županije što u ovim okolnostima jako veseli i pruža optimizam i motivaciju za daljnji rad. Glavni cilj nam je zadovoljstvo naših kupaca i najbolja usluga u svim segmentima našeg poslovanja.

Osim prodaje novih Opel vozila, prodaje rabljenih vozila, ovlašteni smo serviseri za Opel i Chevrolet vozila. U našim servisima nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, imamo svoju limariju i lakirnicu. Od ostalih naših usluga tu je PSC Rent, PSC24, MojSERVIS, usluga osiguranja vozila, kao i savjetovanja o najpovoljnijim uvjetima financiranja vozila.

Početkom 2017. godine otvorili smo PSC Sigurnost d.o.o. – agenciju za zastupanje u osiguranju, odnosno posredovanje u osiguranju i reosiguranju.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Dalmaciju kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem vozila, ponudom original rezervnih dijelova, kao i bilo kojom navedenom našom uslugom.

Trudimo se pratiti suvremene tehnološke trendove i implementirati ih u svome poslovanju, te na taj način sve naše usluge učiniti još dostupnijima našim kupcima.

PSC Dalmacija je dio Njemačke AVAG grupacije koja posluje na područjima Njemačke, Austrije, Poljske, Mađarske i Hrvatske u kojoj ima 4 svoje poslovnice, a jedna od njih je upravo i PSC Dalmacija.

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost i ljubaznost našeg osoblja, jer naša su Vam vrata uvijek otvorena, na njih ne morate kucati – uđite!

Naziv tvrtke:

PSC DALMACIJA d.o.o

Sjedište tvrtke:

Put Mostina 12a, Split

Upisano kod Trgovačkog suda u Splitu pod brojem MBS 060119640

Temeljni kapital uplaćen u cijelosti 2.000.000,00 kn

Članovi uprave:

Roman Still, Damir Domitran

Poslovne banke:

Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb

IBAN:HR7624840081100600848

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., Zagreb

IBAN:HR2825000091101046944

Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb

IBAN:HR9023400091110263713

Kreditna banka Zagreb d.d., Zagreb

IBAN:HR5524810001125000461

Matični broj:

0899763

OIB:

54069837861

EU PDV nr.:

HR54069837861

PSC Split je ovlašteni Citroen partner u Hrvatskoj (Split) za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis. Poslujemo na adresi Put Mostina 12b u Dujmovači.

Glavni cilj nam je zadovoljstvo naših kupaca i najbolja usluga u svim segmentima našeg poslovanja.

Osim prodaje novih Citroen vozila, prodaje rabljenih vozila, ovlašteni smo serviseri za Citroen vozila.

U našim servisima nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, imamo svoju limariju i lakirnicu. Od ostalih naših usluga tu je PSC Rent, PSC24, MojSERVIS, usluga osiguranja vozila, kao i savjetovanja o najpovoljnijim uvjetima financiranja vozila.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Split kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljeni stručno i u najkraćem mogućem roku. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem vozila, ponudom original rezervnih dijelova, kao i bilo kojom navedenom našom uslugom.

Trudimo se pratiti suvremene tehnološke trendove i implementirati ih u svome poslovanju, te na taj način sve naše usluge učiniti još dostupnijima našim kupcima.

PSC Split je dio Njemačke AVAG grupacije koja posluje na područjima Njemačke, Austrije, Poljske , Mađarske i Hrvatske u kojoj ima 4 svoje poslovnice, a jedna od njih je upravo i PSC Split.

Posjetite nas i uvjerite se u stručnost i ljubaznost našeg osoblja, jer naša su Vam vrata uvijek otvorena, na njih ne morate kucati – uđite!